Hockey

Sista lektionen i skolan nu, sitter och dricker en kopp kaffe och skrive ett tal om just kaffe. Ska bli mitt hyllningstal, skulle bara bli så generad om det handlade om någon person. Bättre med en sak som inte kan ta åt sig :) Och jag älskar ju kaffe också!! Kännts som en jättelång dag idag, och inte blir det någon vila efter skolan heller. Börjar jobba halv5 och slutar 23. Skulle gärna sett på idol och sex and the city med tjejerna men man måste ju tjäna pengar också.

Imorn ska vi ner till heartbreak och kika på quisen, plus hockey. Den matchen kan man ju inte missa! Första brynäs matchen för säsongen! Kikade på HV-Frölunda tidigare i veckan. Kul! Tappade suget helt förra säsongen när det gick så kasst för Brynäs men  nu är det glömt och förlåtet :P

Längtar så himla mkt till jag ska fixa naglarna, skulle gjort det i måndags men då hade Camilla dubbelbokat så jag fick vänta en vecka till :( Men det är ju värt väntan! Hoppas jag, skulle ju va tufft om dom gick av det första dom gjorde.

Nu måste jag skriva tal! Hej

Börja om lite..

Tänkte nog att jag skulle börja skriva här igen :) Har knappt sutit vid datorn något i sommar så det har inte blivit något på heela sommaren, men nu när jag sitter i skolan igen så kom jag på att jag saknar att skriva, bara börja om de :)

Haft en bra helg men nu är jag bra trött! jobbade både lördag söndag, tittade på film i fredagskväll och gick ut i lördagskväll :) Nu är jag trött som fasen!

Idag ska jag fixa naglarna ;) Kan ju behövas! Sen blir det nog lite plugga och sova tidigt. Längtar till imorn när det är idol!! Måste skriva ett övningstal nu om Ingvar Kamprad. Känns inte så kul, så svårt att komma igång. Har ju aldrig gjort ett tal förr :) På eftermiddagen har vi Fitness, känns ju måtligt kul det också men lite träning har nog ingen dött av. Skulle vara skönt att ta en prommis idag också, får se hur sent det blir ute i Furuvik där jag ska fixa naglarna.

Näe nu måste jag ta tag i talet. puss

RSS 2.0