Grymt ;)

Blev en så bra dag och kväll igår! så himla lyckat, tack alla som kom och hjälpte till!! ska skriva ett långt inlägg sen när jag har lite mer tid om allt som händer :) Blir en hel del bilder också om jag får tag på dem ;)

Kommer två bilder idag iaf fler sen ;)





Ha en kanonkväll ;) Puss

Glad Påsk!

Gårdagen va mysig :) Gick ner på stan till 11 och mötte mamma, micke och Göran för att kika på Bondens Marknad och äta lunch. Köpte tre jättegoda ostar som jag ska mumsa på senare. Vidare till jobbet sen, första kunden till smink igår och det gick jättebra! jobbade med mina favoriter också, kan det bli bättre? ;) Sen gick jag hem, luktade godmat när jag kom innanför dörren. Min älskling hade gjort tacos och köpt rosor. Plus städat! Eftersom vi firade tre år igår. Herregud vad tiden går fort! haha. Mys hela kvällen i soffan efter maten. Hamnar alltid i matkoma när jag ätit tacos.. Varför ska man alltid äta för mkt?! Gott, gott gott!

I onsdags tog jag Mickis och Eve en prommis till Andersberg där vi hälsade på Thina, hennes pojkvänn och deras nykommling..Chelsy (vet faktiskt inte hur hon stavar men det uttalas sådär) Så himla fint bodde som och himmel va söt lillan va! Lite grinig när kvällen kom men när hon satt hos mig var hon glad :) Verkligen hur go som helst. Hoppas på ett återbesök :)

Pratade med pappa igår också. Jag och Tunnan ska förmodligen hänga med Bomhus båtklubb när de drar upp till Söderhamn under Kristihimmelfärds helgen. Ska bli jäättekul och mysigt! Pappa åker storbåten och vi tar vår adopterade Sandrami. Pappa som döpt henne :) Mitt namn och Mickes halva, eftersom det ska vara ett tjejnamn. Nya heter Terrafobica som betyder landsskräck. Tufft! Blir nog sjösättning för båda under de närmaste tre veckorna. Längtar!

När nu ska jag dona lite. Ha en trevlig  fredag!! Puss ;)


Båttur förra sommaren Tunnan, Ture, Denice och Sarah

Hundvakt

Idag och imorn är jag hundvakt åt lilla tibazt :) Mysigt att inte vara själv ju. Blev en jättemysig helg, kalas och lite fest, I söndags flyttade vi mormor till hennes nya hem. Va lite bakis men det gick bra :) Åt på Kina också. I måndgas blev det jobb och sen kaffe och mys på Eves ballkong i solen. Gick upp nio i morse och tog en prommis med Tibbe. Gjode gofrukost sen och väckte Tunnan. När jag vaknade senare efter en tupplur på soffan kom Eve och Arne så vi drack med kaffe och kikade på lite film eftersom det inte alls va så soligt så man kunde sitta på ballkongen :( Hoppas det blir bättre imorn för då har jag massor att stå i :) Mysigt när man slipper jacka.

Snart ska jag åka över till Denice och göra nå kul med henne och Jenny :)

Ha en trevlig kväll!


Tibbe på ölkväll förra sommaren :)

Saturday

Ingen kul  dag igår :( Låg inne hela dagen med migrän. Det där bubbelvinet från torsdags som gjorde att den sköt igång tror jag. Var helt slut, plus att jag tror att jag börjar få magkatarr. Inge kul alls. Men det känns bättre idag, iaf i huvudet :) Ska snart kila iväg till jobbet. Modevisning idag på nian, idol vid gasklockorna och EMD i Valbo. Tror inte det kommer vara så mkt folk i affärerna, men man kanske kan tjuvkika lite på modevisningen iaf :) Säkert kanonfin. Modevisning ikväll också på Sjömanskyrkan. Vi hade fått främstaraden stolar, men kan inte gå :( Är kalas/fest för Andreas idag, hans släkt kommer. så det ska bli kul ändå :)

Näe nu måste jag kila! Ha en kanondag i solen ;) Puss

Puh!

Gud vad jag är duktig! Idag hade vi nationella prov uppsats. skrev en ganska bra tror jag :) Gick hem runt halv 12 och började städa. Nu kl 8 är jag nästan klar. Jag är så himla himla duktig! haha.. Har haft sällskap hela dagen av evis, palmqvist och tidsjö. De drack kaffe och pratade medans jag städade och fejade. Älskar att ha sällskap när jag städar :) mamma kom förbi också med röda fins tullpaner. De står på det rena bordet nu. Håller på att tvätta två maskiner nu också, fick ett himla flyt så jag kör allt :) Soligt har det ju varit idag också, suttit på ballkongen och myst mellan varven.

Igår var vi hos mormor efter skolan. Hon är lite snurrig nu men det är ändå kul att träffa henne såklart. Vi ska flytta henne till hemmet på söndag. Lördag blir det ju kalas också, och imorn fyller Tunnan 25 :) plus att det är praktik på tors, fredag. Vet inte när jag ska sova knappt?! haha. men det är roligt när saker händer tycker jag! Nej, nu ska jag städa ur kylen :D

Take Care puss


25 år 2 april :)



RSS 2.0