Kaffe

Sitter hemma hos pappa nu och kikar på film, skulle ju ringa Trygg Hansa och sådär men kom på att försökringen står i pappas namn så jag kan inget göra.. Ringde till skatteverket också och jag har inte fyllt i nå kontonr så jag kommer att få min skatteåterbäring i augusti. Jag som verkligen behövde pengarna nu! Jävle skit allting. Solen skiner ute men det är kallt så jag tänker inte göra något. Tänker protestera tills det blir fint igen.

Ska jobba imorn iaf, härligt att göra nått sånt när vädret är så här. fysjutton va irreterad jag är på allt nu!

Slutat röka har jag gjort! Kanske därför jag är så här nere :) Har inte rökt på fyra dagar och jag saknar det inte ens :D Känns jättebra.

Ska fortsätta titta på filmen nu. Hade så bra!

Usch!

Helgen va inte så rolig, mobilen borta! Den nya, så nu är jag fast med den gamla igen. I lördags blev det jobb och sen hem till Tunnans mamma och vidare till Pilla och Johan, men jag va så himla hängig så jag var nog inge rolig alls :) Sitter hemma nu och tycker inte alls något är roligt! Är så himla tråkigt att det är dåligt väder, jag vill ut med båten, bada och allt möjligt! Men det ska bli kasst väder hela veckan och helgen, midsommar dagen som jag sett fram emot kommer det alltså bli lite halv dåligt väder. Fast vi har iaf gjort klart alla förberedelserna :D Tunnan och Johan ska vara Danny och Sandy i Greas ;) Kommer bli läckert det ;)

Ska över till pappa när jag städat och ringa trygghansa och se vad dom kan göra med försäkring och så.

Hade så bra!

Regn regn regn

Här kommer bilderna på kläderna jag köpte igår :)

 



Nu sitter jag och har gjort mig klar för fest kväll med tjejerna, ska bli jättekul! ska dra iväg till Denice om typ en halvtimme :) sen drar det igång! Ska bli kul imorn att fira Sanna först som tar studenten! Och sen mormor på kvällen på Engeltofta, nog gävles bästa restaurang ;P bara käkat där två ggr men då har det iaf vart bra :P och så himla mysigt!

Fick en räkning i morse på nästan 500 kr, va less jag blev!! men så fick jag lönespecen idag också så nu är jag glad igen :) Blev mer än vad jag trott, skitskoj! Lön på fredag ;)

Så himla tråkigt att det regnar, vill verkligen att det ska bli fint igen så att man kan ta en båttur i helgen. Eller iaf till veckan som kommer, vill inte sitta inne och tröka! fya!!

Hade så himla bra!

Shopping med bästa mamma

Idag har varit en lika stressig men rolig dag som vanligt :) Gick ner på stan vid 11 och mötte upp Ida och Marini. Fixade allt klart med UF så nu är ALLT KLART!! :P Efter det hämtade mamma mig för vi skulle ut och köpa present till eve och mormor. Mormor ska få en strandhatt i vitt som hon ville ha, eves tänker jag inte avslöja än! Grejen var att presenterna fick vänta till allra sist eftersom jag och mamma hittade en del vi ville ha! Min mamma är så himla snäll så hon betalade nästan allt :) Hon köpte lite till sig själv också :) bl.a en jättefin kjol som jag blev avundsjuk på men ville inte köpa lika eftersom det bara är att låna sen eftersom hon ville låna en av mina :D

Tänkte ladda upp bilder från dagen men det går ju inte :/

Sitter nu i min ensamhet och vill gå ut, men alla tar ju studenten eller jobbar och det känns inte som jag vill lägga mig i de andras student faktiskt så jag väntar till fredag :) Ska svulla i mig en öl, ost, kex och rädisor nu! Himmel va gott, tycker jag är värd det efter dagen! Har faktiskt städat hela lägenheten också ;)

Have a nice night!

Mer bilder

       

Dempa och Mandy plus lite av dears klass :) Sist jag efter doppet i poolen, haha!

Sitter framför datorn nu med en kopp kaffe, ska iväg snart och möta Ida och Martina :) Fixa det sista med företaget och så. Efter det ska jag möta Frida :) Sen hem till pappa och städa, hoppas att han har någon god matlåda hemma! Har ingen mat haha, ska åka och handla på söndag, plus panta :)

Kunde inte alls sova inatt! Inge kul, vet inte hur många sms jag fick fast mest nu på morgonen. Plus att någo hantverkare ringde, skulle fixa min gamla lägenhet men då sa jag att jag inte bodde där längre haha.

Nu ska jag iväg snart! Ha det så bra!

Blött värre!

Efter en lugn morgon gick jag och Frid ner till Boulongern och tittade på alla fulla studenter och träffade alla :D Himla kul! Åkte ner i vattnet helt oväntat också, eve, sanna och dempa slängde i mig i poolen! haha helt utan att jag gjort nått! trodde som skämtade första men icke! KALLT ATT GÅ HEM VILL JAG LOVA! Hade tänkt att gå ut med Frida ikväll men när vi väl kom hem så blev det inte så alls, tråkigt!! Hade ju varit skoj men det kanske är bra att vila också, hade massor att göra hela veckan!

Bilder från dagen

    Kommer fler sen bloggen verkar ju inte funka nu! Trött man blir!

Good night! ;D


Once again

Samma sak denna helg, inte vill jag sitte inne och skriva blogg när det finns så mkt annat jätteroligt att göra!

I torsdags var jag pappa och tunnan ute och övningskörde så att jag och Tunnan fick ta båten själva i fredags :) Vilket blev en jättemysig dag! Kryssade runt mellan Limön och Egelsberg bl.a. solen sken, kanske lite för mycket eftersom nåde jag och Tunnan blev lite brända och inte mådde så bra på kvällen. Men sånt som händer :) och något att lära sig av till nästa gång! På kvällen va vi på grillfest hos Amanda och gick sen ut på krogen! Var en jättekul kväll även om jag inte mådde topp :)

Både lördag och söndag jobbade jag men jag hann åka på grill fest och fira Alex, tunnans kusin på lördagkväll, det var också jättemysigt :) Gårkvällen ar jag och Tunnan ute på promenad i Sätra och letade Lillen som har sprungit bort, jag tror att han kommer hem igen men alla andra är jätteoroliga :) Tunnan åkte tillbaka en gång till igår men då stannade jag hemma och tittade på "Shall we dance" ;)

Bilder från helgen

           

       

Nu äter jag frukost och ska möta upp Frid sen :D Och titta på studentbrännbollen, tänk att det hade kunnat vara jag!
Har massor att göra sen också, jag jag deckar väl i säng ikväll också ;) haha!

Have a nice day!

Sommar, härliga sommar!

Sitter hemma framför datorn och har balkongdörren öppen på vidgavel! Så himla skönt med all sommarluft som strömmar in!

Idag har jag, pappa och Tunnan varit ute med båten :) Kom hem till papps och va så himla glad att vi skulle ut imorn, då hade ju så klart han fått förhinder så jag fick bevisa idag att jag kan ha hand om båten själv och det gjorde jag!! Så imorn ska Kapten jag, löjtnant Tunnan, dempa, Sarah och Bias ut och åke helt utan pappa! För första gången och det ska bli så himla kul, inte för att pappa har varit snål men han har varit så ororlig att det ska hända något förut men nu tror han att jag klara skutan helt själv :P Ska bli så himla underbart! Har varit och köpa picknick idag, rostbiff och potatissallad till baguett, plus att jag har handlat min och Fridas mat till imorn ;) Fan va skoj vi ska ha! Kommer bli en toppendag!! Vill somna nu så att det är imorgon. Men först ska jag och Tunna kika på JönssonLigan :)

Trevlig kväll!

School

Sitter i skolan nu och hur kul är det en sån här fin dag? men jag är iallafall klar med mitt sista arbete nu och ska redovisa senare. Efter det är jag ledig fram till skolavslutningen!!!! Så himla skönt ;)


Mysigt att spela brännboll men det var väldigt varmt! Ska driket till pappsen sen och städa, hoppas jag hinner sola lite innan jag börjar jobba :) Imorgon blir det båttur! Längtar så himla mycket :P


Hade bra!!


Helt otroligt!

Vaknade 7 i morse och var jättepigg! Suttit och ätit en massa frukost med grape och kaffe m.m., gjort mig klar och för första gången sen jag gick i sexan suttit vid dator en stund också så här på morgonen :) snart ska jag gå iväg till Strömvallen och spela brännboll med klassen, gillar brännboll!

Sitter och är lite stolt över mig själv! Igår fixade jag balkongen jättefint! La trätrall i Acaciaträ och planterade en jättefin blomstergrupp :) så nu är det mysigt där ute.. tog en massa tid igår men det var helt klart värt det, hann ju träffa Evis en stund också. Får lägga upp bilder från balkongen sen! :D

Nu måste jag kila! Ha en bra dag!!

De senaste dagarna...

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

  
Premiärtur med båten


Denice och Jempy på stuntfesten i Hagsta


Lunchen med Frida i Boulongern

    
Bad och sol med härliga tjejer på Gävle Strand ;D

På kvällen nu har jag umgåts lite med mamma och mormor, kikat på en del grejer till mitt balkongprojekt och käkat middag ute i stugan. När jag kom hem städade jag heela lägenheten! Duktigt! Snart ska jag sova, måste bara titta klart på Armagedon först!

Good Night hoppas alla som är ute på barrundan idag har skoj ;)

Vilken helg!

Inte skrivit något under helgen men det är nog bara för att jag inte haft ett dugg lust att sitta vid datorn när vädret varit så fint!

I fredags sjösatte jag pappa och Micke båten!!! Finally! ;) Micke höll på att få bada när han satt på släpvagnen och bilen inte riktigt ville upp ur vattnet igen, svårt att förklara men jag höll på att skratta på mig! Skitkul att äntligen få dra iväg med båten igen  och gasa riktigt ordentligt ;) Måste skriva ett hyllningstal till den som uppfann motorbåten! Undrar vem det var? Kvällen och natten spenderade jag såklart på jobbet, men det var roligt faktiskt :)

Lördagen sov jag ut, gick ut och la mig på ballkongen i solen en stund också innan jag drog iväg med Denice, Amanda och Jenny till stuntfesten i Hagsta ;) Drack lite öl och kikade på alla superduktiga grabbar. Mycket trevligt! Sen åkte jag, Nina, Tunnan, Johan och Bias till Donken och käkade lite :) jag och nina gled vidare hem till brorsan sen en sväng och senare till Macko, samma denna dag, kvällen och natten på jobbet! Men det gör ju inte så mkt när man haft en så bra dag ;)

Söndag blev en skön dag i sängen senare på balkongen ännu senare hem till Sätra på middag för min snälla bror fyllde 23 :P Fick hur god mat som helst och lite vin mums! Myskväll sen med Tunnis.

Igår va jag ledig! Jag och Frid hade en bra dag i solen och på olika restauranter :P Hem efter det och somnade på soffan :D Härliga sommar!! Så himla glad att den äntligen är här!

Ska träffa Demp senare idag och mamma en sväng också :) Ha en fin dag!! Kommer bilder sen från helgen :)

RSS 2.0