Fy!

Sitter i skolan nu och håller på med Winkonton vilket jag inte fattar ett skit av och vi ska klara 40st på raken för att få VG! Good luck säger jag. Men vi har fått glass iaf, så då blir man ju lite gladare :) Håller på och snackar om att ha klassfest på torsdag nästa vecka, hoppas det blir av, det skulle va kul!

Efter skolan ska vi träffa Ellis och bebben!!! Mys mys!

Ha en bra dag!


Så ser dagen ut

Härligt med håltimme, gled upp i morse död som aldrig förr. In i duschen kom ut som en ny människa :) Gick till Indvalet och hade prov och fy sjutton vad svårt det var! Men jag skulle få G i kursen iallafall, vilket ju är bra! Det betyder att allt är klart nu i skolan! Nu är det bara att vänta på sommarlovet.. Svider lite i magen varje gång jag tänker på att jag kunder tagit studenten nu, men det är ju som det är. Har gjort mina val.

Senare idag hoppas jag att vi träffar Ella och nytillskottet! Den lilla bäbisen :) Får se om det blir så! Skulle va mysigt, annars kanske jag åker ut en sväng med båten :) Men såklart skulle det vara trevligare att träffa Ella och sen lilla :) Efter det blir det väl raka vägen till jobbet, slita och sen hem! :P Blir säkert bra hehe. Jobbar till kvart i fem inatt, vila imorn vill jag lova!

Sthlm

Varit på en trevlig roadtrip med Denice och hennes pappa idag ;P himla roligt! va på sightseeing och gjorde lite annat haha! Skönt att vi slapp någon jobbig trafik, hade man haft otur skulle vi kanske suttit fast i bilkö eftersom det är statsbesök i sthlm nu, dom ska ju prata om Irak politikergubbarna! haha, fya ;)

Suttit ute på ballkongen under eftermiddagen, och sedan tagit en tupplur. Sköönt! Jobbar långnatt imorn så det kommer nog att behövas lite mer vila. Nu ska jag titta på Jägarna och dricka te, sen sängen :) Järgarna är faktiskten av Sveriges bästa filmer! måste ju nämnas.

Pappa sjösätter båten imorn också om allt går som det ska! Nu är det sommar ;)

image28
Vår fina huvudstad!

Härliga morgon!

Sitter i skolan nu, vaknade tidigare på strålande humör! Gick upp satte på kaffe och hoppade in i duschen.. Kikade på "Frusna män söker kärlek" medans jag åt och gjorde mig klar :) Skönt att kunna göra flera saker samtidigt. Tog en promenad till skolan som vanligt och vilket väder! Kommer bli en jättefin dag. Tia från Max ringde och bad mig komma in och jobba ikväll, klart man ställer upp även fast det skulle varit trevligare att sitta i solen hela kvällen med brudsen :) Sånt är livet, det blir ju pengar!

Ska skriva prov senare i eftermiddag och för en gångs skull känner jag mig faktiskt förberedd :) Bra! Köttfärssås blir det till lunch! mumma! Lär käka mkt, kommer nog inte hinna få i mig någon middag innan jobbet.

Ha en så himla bra dag! det ska jag ha :D

Mysig kväll

Tunnis kom hem en sväng och hejade på sin genomresa genom stan, passade på att utnyttja det lite och be om skjuts till affären. Där köpte jag en del bl.a. en 5KILOS vattenmelon ;) Fyyfan va gott! så jag har suttit och smaskat hela kvällen. Dessutom kikade Mickis förbi :) Alltid lika trevligt även om det inte blir särskilt ofta, ska bli kul att träffas imorn igen :)

Kikar på slutet av DH nu, så himla synd att Carlos är blind, kan dom inte skriva om det?!

NÄ nu är det dags för Christine! Bye

image27

Sunshine!

Suttit ute på ballkongen hela eftermiddagen med bara någon paus nere i tvättstugan. 27 grader är det på ballkongen, helt sjukt! :D Orienterade innan, inte direkt roligt men det hade ju kunnat varit värre om det hade regnat eller nått.. Eve kanske dyker över senare, om hon hann :P Ska iaf träffa henne och Mickis imorn, läänge sen man träffa mickispickis ;) Så himla tråkigt att man jobbar när hon fyller 20 på fredag :( men det är ju som det är, uscha! Känns som man missar en massa nu när man jobbar men det är ju inte helt fel när lönen kommer heller, så det väger ju upp det lite iaf ;)

Fick veta idag i skolan att vi får vara lediga på måndag!! Ska bli så hiimla sköönt! Ska nog vila hela dagen ;) Kanske ta en shoppingtur med Frida som också är ledig, ska kolla det med henne haha skulle va niiiiice :D Näe nu är jag på dryghumör, vart trött hela dagen men när kaffet kom in i kroppen blev det bättre. ska nog hälla upp en till kopp snart!

Have a nice evening

27grader!! (skitigt fönster)

image26

Patrick..

..överleev! Usch hur han ser ut nu efter all sjukdom, knappt nå kvar av honom ju. Hans filmer är guld!

DÅ Dirty Dancing
image24

NU tittar på basket med sin fru
image25

Tråkigt

Sitter i skolan och är så himla trött! Hungrig är jag också eftersom jag inte åt någon frukost innan jag gick. Chickenbits i skolan iaf! Gott gott :) Suttit och kikat runt lite på Halens och H&M:s hemsida. Tänkte kolla om det fanns nått kul att inhandla men det tyckte jag inte. Så det blir väl inget alls då :)

Efter lunch är det Orientering, FY! Längtar inte ett dugg, skulle hellre smita hem och mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe eller nått, får göra det efter istället. Ska ju tvätta också! Och plugga.. Näe ingen rolig dag alls framför mig :/ får roa mig imorn istället.


 

Hava a nice day!


God mat och fotboll

Kom nyss hem från House of Dempa and Matte, hade trevligt och kikade på fotboll. Sverige vann! Frågade väl vad som pågick under hela matchen men jag börjar förstå lite bättre nu med alla regler :) Ganska kul faktiskt. Innan åt jag ju på Mesoptamya, jäättegott! Gav mamma den fina blåa koftan och mormor en rosa bukett från blomaffärn på söder :) Båda blev glada, så det var ju bra.

Sitter och skriver med Fatu som Denice bodde hos när vi var utbytesstudenter i Spanien, i nian! Svårt att förstå ibland men det är ju kul :) hehe, ska nog sova snart

image22

Maten från Messo ;) GOOOTT!! härligt också med ett glas vitt till ;)

image23

Mina lila brillor och den godluktande krämen till beachen ;)

Good Night!


Middag

Sitter hos Dempa och snart glider jag iväg för att möta min familj, ska ju käka ute och jag är så hungrig! Efter det glider jag tillbaka hit och tittar på fotboll. Sverige mot något land på S :P Inte så intresserad men kanske kan bli! Blir nog nån öl också ;) mums!

Trevlig kväll!

Lite lugnare nu

Tillbaka i skolan efter lunch och lite shopping ;) Åt lite sallad på Nian och både jag och Frida fick problem när vi skulle betala, men sen kom servitören på att det säkert var något problem med banken. Konstigt eftersom jag och Frida inte har samma bank?! Något med deras apparat tror jag. Köpte en kockosolja till stranden, ett par coola lila solbrillor och en blå kofta till mamma :) hoppas på att hon kommer att gilla den!

Är så himla sugen på att åka utomlands men det vekar ju inte bli nått alls med det.. Tråkigt! Ont i handleden har jag också. Back to school

Panik!

Skolan igen och det är måndag morgon. Har jobbat hela helgen, men haft en del mys på kvällarna ;) Kikat på melodifestivalen, big misstake! Fyfan vad less jag blev när det gick så dåligt för Sverige. Vi var ju så himla bra.. Och ryssarna vann?! Förstår inte hur det är möjlilgt. usch, nog om det..

Har inte alls gjort något annat speciellt, balen va men då jobbade jag så jag fick inte se hur fina alla var heller, dessutom slutade simkortet fungera imorse och jag sitter och har panik om hur jag ska göra med min ekenomi.. Räkningarna ska betalas på torsdag, sen var det morsdag igår så mamsen ska ha en liten gåva. Micke min bror fyller år 1juni, mormor 12 juni. Alla tar studenten 13 juni. utom Eken som går ut den 12:e :) Så himla mycket att köpa så det är sjuk. Blir snålt nu framöver.. Har panik för allt! Även det sista i skolan..

Ska iallafall få ha det lite trevligt ikväll, blir en lite försenad morsdagmiddag med Mamma, mormor och Micke ikväll. Ska bli trevligt! Härligt med god mat!! :D

Hade så bra!!



image21

Mys med Tjejerna

Kommer bli en trevlig kväll ;) Frida kom hem idag, så hon dempa jenny sara och mandy kommer hit. Vi ska dricka lite och kika på Eurovision, Perelli sjunger idag! HEJA HEJA!! Jättemysigt med bara brudarna ;)

Idag när jag var på Indvalet, matlagning, gick brandlarmet. Så vi fick sluta baka och gå ner och frysa. Brandbilen kom men sen va det inge mer med det :P Tydligen blir det så typ 4 ggr om året, roligt! haha

Näe nu kommer brudarna snart! Hade bra!

Kan man annat än älska Phil?

Phil Collins är helt klart överlägsen ;) och Brucean förstås, helt tidlösa båda två!



Nu ska jag ut och äta med min mamma och titta på alla som springer vårruset :) Trevlig kväll!


Plugg, plugg, plugg

Nu är det eftermiddag igen och jag har precis pluggat inför provet imorgon. Tror bara att jag behöver läsa igenom det en gång till innan jag somnar, känns jätteskönt! En stor balja kaffe på det här nu, mmm! :) Började dagen med att göra klart hemsidan till handeln, sen bar det av till max på lunch. Tog en liten sväng tillbaka till skolan efter för att gå igenom storprovet vi har nästa vecka. Efter det gick jag, martina och ida till Tingeling. Sen direkten hem för plugg och nu sitter jag här...

Är jättesugen på att gå ut och käka ikväll och kika på alla som springer vårruset men det verkar som att det blir en lugn kväll hemma bara. Ska bara ta det lugnt och fortsätta plugga, har lite kvar att göra klart till nästa vecka då dom sätter betyg.

Riktigt bra bild på Ida när hon sträcker sig Haha!
image20


Tillbaka till pluggandet, hade så bra!

Eurovision

En väldigt trevlig kväll hade jag igår. Efter att jag jobbat 4 timmar kom Denice och Sarah till mig och vi tittade på Eurovision del final :) Några bra låtar och några riktigt kassa. En äldra dam med en nalle på scen?! vad är grejjen? Herregud förstår inte hur någon kan tycka att det kan vara bra, blir ju bara pinsamt. Grekland var absolut min favorit! Sarahs var Israel ;D haha.. Några öl drack vi, gud va gott! sen gick dom hem och jag stupade i säng.

Sitter i skolan nu och är sjuk sugen på Max, åt hemskt dåligt igår och en riktigt god hamburgare skulle inte sitta fel. Men det är ingen som vill följa med eftersom det är pannkaka i skolan. Hur man nu kan tycka att pannkaka är så himla gott?!

Såg nyss en så himla äcklig bild! En friidrottskille som fått ett spjut genom benet. Aftonbladets bild


image19

Tycker så himla synd om Martin också som blev skjuten under någon militär övning. Hemskt!


Your out of your mind

Hittade Jordens äldsta låt hemma hos Eve och Hedda i lördags :) Kanske hur bra som helst! Victoria Beckham med någon jag inte äns vet vem det är :) Var väl efter Spice Girls hon gjorde den här för att hänga med dom andra brudarna. Om hon visste då att hon skulle va gick med David B nu kanske den inte hade funnats :)

Och vilken video sen! Haha Enjoy ;)


Järnbrist?

Uscha! Mår inte alls bra, har varit så sjukt trött nu på slutet och kanske inte så konstigt. Var ju och lämnade blod här om veckan, har nästan totalt glömt bort att ta mina järntabletter så jag måste ju lida av järnbrist igen. Måste se till att komma ihåg som där tabletterna nu! Annars kan det gå illa, hade Frida vart här nu hade hon kallat mig hypokondriker men hon ligger ju och latar sig på en strand hon! Så himla avundsjuk :)

Sitter framför datorn med en mugg kaffe och lyssnar på P1. Tycker den kanalen är så himla bra jag! Man känner sig inte lika ensam om folk pratar på radion :) var en kvinna som pratade nyss som hade fått för sig att aldrig ha samma örhängen mer än en gång!? 365 st om året alltså, snacka om samling! 

Måste se till att ta mig i kragen nu och göra något, plugga kanske?
Hade så bra sålänge!!

Helgen

Haft en jättebra helg :) I fredags köpte jag och pappa en ny telefon till mig. På kvällen skulle jag ha tittat på hockeyn men jag hoppade in på jobbet ist. Va faktist en härlig kväll att jobba, knappt en kotte ju så det var lugnt :) Sov ut ordentligt på lördagen, så himla skönt! Sen åkte jag och mormor iväg och lunchde lite. Alltid mysigt! På kvällen blev det öl och monopol med Eve och Hedlund, spelade jättelänge men det var hemskt trevligt. Gick hem till Tunnan sen och slocknade. Dagen efter var jag hos farmor och farfar för farfar fyllde 75. Fick en massa fika, Tunnan åkte på kvällen så det blev ensamt. Sitter i skolan nu, skittråkigt med måndag, men jag slutar snart iaf! Då blir det hem plugg och sängen. Ska sova ordentligt. Måste tvätta lite i veckan också, fysjutton!

Hade bra!

Äntligen fredag!

Nu sitter jag hemma hos min kära papps och dricker lite kaffe. Fick nyss i mig lite mat. Var på letionen imorse och snart ska jag till skolan igen. Kikar på "Sju miljonärer" på canal+ comedy nu :) himla rolig, synd att jag inte hinner se hela.

Igår var en bra dag. Va i skolan först, vi hade drink kunskap på indvalet. Gjorde egna drinkar och Bloody Marry. Usch va den smakade illa! haha. Sen blev det ner på stan för att shoppa lite. som vanligt köpte jag en väska ;) en stor svart tshirt blev det också. Fixade ögonbrynen också på Rosemarie, Sen lite annats smått och gott, bl.a. vax stripes eller vad det heter :) Provade det hemma sen men jag tyckte inte det va så bra. Någon som har ett annat bra tips?!

Efter jag var klar med allt göra, mötte jag upp Denice, Eve och Sanna. Vi tog någon öl och snackade lite. Sen blev det hem och sängen tillsammans med Beck igen :D Såg faktiskt hela filmen innan jag somnade. Duktig flicka var jag för jag stängde av tv:n :)

image18

Ikväll ska jag och Tunnan äta gomiddag. Vet inte vad som händer sen :) men något roligt blir det nog. Innan det ska vi fixa en massa saker också, panta, köpa mobil m.m. Juste, ska köpa ny mobil idag också! Ska bli så himla skönt.. Jag har det bra jag :)

Hade fint!


Älskar sovmornar!

Nu sitter jag framför datorn med min frukost, kaffe, grape och en liten brödskiva ;) Kikar på Skilda Världar, fattar inte hur något så dåligt kan vara så bra, haha! Men man kan ju inte slita sig :P

Idag har jag fått lön!! Ska handla en massa saker och bara göra mig fin för sommaren ;D så himla mysigt ska det blir. Ikväll blir det en öl med Eve, fast det skulle tydligen regna så man får väl sitta inne :/ Den här dagen kommer bli jättebra!

Have a nice day!

Kom Fram!

Vill att solen ska komma fram igen, så himla grått och trist när man tittar ut. Uscha! Sitter hemma i Sätra, framför datorn, dricker kaffe och lyssnar på Lugna Favoriter :) Evelina ringde nyss och vi ska ut och ta en öl imorgon på Berggrenska. Ska bli mysigt de, alltid lika kul att snacka skit med Evis! Alltid lika gott med öl också för den delen :)

Frida åkte idag, kommer inte bli lika kul i skolan utan henne. Fy vad avis jag är!! Men en resa är väl ändå lilla Frid värd :P Va på stan idag också, kikade på mobil och kom fram till en bra. Ska köpa den på fredag med pappa. Ska blir så himla skönt att slänga den gamla skorven jag har nu! Haft den i två år..

Snart kommer mamma hem och då ska vi åka till valbo och köpa cykeldäck?! Sen blir det röjning i källaren och kycklinggryta till middag. Inget går upp mot mammas mat!

Hade så bra!


Tabletter

Är i skolan nu och tog nyss en jättetablett för att få upp blodvärdet igen.. "Det är jätteviktigt att du tar alla tabletter" sa dom till mig igår men inte tog jag någon igår inte. Gjorde det idag istället :) Skönt med lite sovmorgon imorse. Kikade på 13 snart 30 igår så det blev lite senare än vad jag hade tänkt. Hade en massa konstiga drömmar inatt också så jag vaknade hela tiden. Lite trött idag :) Efter skolan ska jag och Martina iväg till Tingeling för att försöka sälja våra sista boxar med kuber. Sen ska jag hem och röja upp i mitt rum och möblera lite. Sen ska mamma laga mat till mig också :D Hoppas det blir något gott!


Ikväll är det Greys!! Det ska jag titta på i min ensamhet :)


Ha det så bra!!


Kväller

Sitter framför datorn med en kopp kaffe och pluggar.. Eller inte just nu men ska :) Går inte så bra eftersom jag inte riktigt förstår vad jag ska göra med allt. Måste fråga någon smart lärare imorn. Skriver vidare det blir kanske bra, annars får jag göra om det helt enkelt.

Var som sagt på blodgivning idag efter skolan, det gick jättebra. Inbillade mig väl lite att jag blev yr när jag kom ut i luften men egentligen var det inga problem alls! De sa att jag hade jättebra blodkärl, det var ju ett plus :P 4dl tog dom! Tyckte det lät mycket först, (4 hela dlmått) men det gick fort och lätt! Så får man ju en jättefin pressent också. tycker alla borde ge blod!

Har städat också på eftermiddagen. Så nu är allt fint här, alltid lika skönt! Kl 19:00 dyker mina favoriter upp i rutan igen, Frusna män :) Vet inte varför jag tycker så mycket om det men det gör jag! Efter det är det ju så klart min Betty också.. DH har jag redan sett så då blir det nog en film. Ska BARA slappa efter att jag pluggat klart. Så himla skönt ska det bli.

Längtar så himla mycket till sommaren! Kikade på lite bilder nyss från tidigare sommrar :)

image17
Härlig bild från midsommar två år sedan ute på Limön!


Ha en trevlig kväll!

Hungrig!

Sitter i skolan nu igen, hade inte lätt för mig att komma upp i morse, var jättetrött! Igår blev det jobb till kl 9, en man kort så det var mycket att göra. Sen när jag kom till Tunnan la jag i en tvättmaskin sen vek jag all tvätt. Efter det blev det lite tv tittade en dusch och SÄNGEN! Åh det va så skönt.. Sov så gott så jag vet inte vad, men efter vad som kändes som en minut va det upp igen och vidare till skolan. Fyy jag  vet inte hur det här ska sluta. Snart ska jag över till väster tull och köpa en macka iaf och köpa en kopp kaffe på vägen upp till klassrummet igen. Det ska bli så himla gott!

Efter den här lektionen ska jag till sjukhuset, jag ska bli tömd på blod!! Eller ja dom ska ta en påse efter jag är så snäll så jag är blodgivare :) Första gången idag dessutom, kommer nog gå bra men det skulle ju vara pinsamt om man svimmade eller något. Fast det skulle ju vara bra på ett sätt för då kan jag inte städa hela kvällen mohah! Skulle bara vilja sova, får göra det inatt.. Lite sovmorogon imorn iaf :)

Hoppas det snart blir varmt igen så man kan mysa i solen!! ha en bra dag

image16


Kan man äga ett land?!

Nej enligt mig kan man inte det, men några killar i klassen tror att man kan det bara för att någon har gjort ett land av en oljepråm men det är fortf inget land enligt mig.. Men men, jag orkar faktiskt inte diskutera det för dom är så himla envisa.

Blev en håltimme idag vid lunch, gick hem till Tunnan och kikade på tv, drack kaffe och åt macka. Sen tillbaka till skolan och nu sitter jag här. Fysjutton! Såhär hade jag tänkt min eftermiddag: Kalas hos Farbror Gunnar, städa och tvätta. Såhär blev det: Jobb till kl 21:00, sen sängen. Men det är ju pengar och man kan ju skjuta upp tvätt och städ till imorn. Bara kalaset jag missar vilket inte är så kul. Längtar så himla mycket till på torsdag för då får jag lön!! Shopping kan jag lova. Har en massa saker som jag måste köpa :) Det ska bli skönt att få lite pengar på kontot igen! Längtar till sommarlovet också, mycket man längtar till alltså.

Nu ska jag läsa vidare om oljepråmen.
Hade fint!!

Kallt

Måndagmorgon och himmel vad kallt det var när jag gick ut genom dörren imorse. Blev tvungen att gå upp och hämta en tröja och sen tog jag bussen till skolan.. :/ Trodde sommaren hade kommit nu jag men icke.

Haft en bra helg, jobbat såklart båda dagarna, i fredagskväll kom eve och sanna på besök och vi drack lite öl :) sen blev det Beck och sängen.. I lördags efter jobbet tog jag och Tunnan något varv på stan för det var ju crusing :) Tog en hel evighet att bara åka genom stan men det är ju som det ska va. Åkte förbi Apel också och tittade till dom som va där.. Var några "jugoslaver" enligt Sandra iaf som var och hälsade på, en av dem var välgtigt intresserad av någonting på internet så han satt vi datan hela kvällen :) haha! Blir kanske femkamp där på lördag, skulle ju vara jättekul! Hoppas jag är ledig i helgen! Igårkväll efter jobbet blev det bara till att slappa på soffan med en pizza, kikade på Sanningens ögonblick.. Så jäkla bra program! Sen kollade vi på något på Mtv som var jättesnuskigt. Room401 hette det :S hua!

Nu ska jag köpa en kopp kaffe. Ha en bra dag!

image15

Härlig med sol!

Igår var jag med jobbet på personal konferans. Första konferansen, sen till en Grill plats vid högskolan. Hade hur trevligt som helst. Det bar av till Z sen också, där det också såklart var jättekul. Alla är så mysiga! Himla bra ställe att jobba på max :)

Idag har jag, dempa, amanda, tunna, johan och matte varit ute i denice stuga. En massa sol och så åkte vi fyrhjuling! Ojoj så skoj! ;) SJUK ROLIGT! Nina och Micke kom förbi en sväng också.. också gick vi på upptäcksfärd i ladan :) ´Matte tog första doppet för sommarn dessutom. Starkt gjort! Nu har jag suttit på ballkongen och tagit en öl och löst lite korsord i kvällssolen. Ska träffa Eve sen en sväng och sen blir detsängen. Ska till jobbet imorn.. efter det blir det till att åka polis med dempa och gänget haha ;D

Hade så himla bra!


Frusna män

Frusna män söker kärlek! Vilket bra program! hehe.. Tittat på alla tre avsnitt nu på Kanal5 webtv, så himla bra! Ibland vill man ju verkligen bara flytta till Norrland. Tror jag skulle trivas där jag :) Legat och sovit en stund också, duschat och nu har jag ställp i mig två baljor kaffe så jag piggna till lite, ska tillbaka till skolan nu snart om en halvtimme. Sen bär det av till Tågstationen där jag ska träffa alla jobbarkompisar, sen till boulongern och spela brännboll. Blir ingen fest för mig efter, men det ska bli kul ändå :)

Nu ska jag dricka mer kaffe ;) Hade så bra!


image14

Nationellt prov...

..i matte. Fy sjutton! Gick inte bra alls men ska jag vara ärlig har jag inte äns pluggat. Tappade hoppet om ett G i det för lääänge sedan. Man kan ju inte va bra på allt ;)

Sitter hemma hos Tunnan nu, ska snart dricka lite te och äta en macka. Börjar bli så himla förkyld! Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu. Har liksom inte tid med det :) Men bra mår jag inte :/ Hoppas iaf att jag kommer iväg till personalfesten ikväll, spela brännboll och så vidare. ska bli trevligt! Efter det blir det sängen och upp i skolan imorn. MÅSTE Komma upp :) Helgen blir lugn. Ska nog hitta på något med Dempa på fredag :)

Igår åt jag ost och kex, med olivr såklart! Finns det något godare?! Längtar tillbaka till det haha, men smörgås och te är inte heller fel :) Blev lite Hockey också, Sverige mot Sweish (vet ej hur det stavas) :). Sverige förlorade men Danmark ikväll tar dom! HEJA SVERIGE!!!!!

Ha en trevlig dag!

image13

Efter lunch

Kommit tillbaka till skolan efter lunchen. Jag, Sofie och Anna var på Max och åt lite, aldrig fel med hamburgare! Drack två koppar kaffe men är fortfarande sugen, inte likt mig nu på slutet. Har tagit efter pappa och dricker knappt något kaffe alls, förutom på morgnarna och kanske nån kopp på eftermiddagen. Men just nu när kaffemaskinen i skolan är trasig är jag sjukt sugen! Just my luck!

Efter skolan ska jag träffa mormor och kika runt lite på stan, sen kanske träffa Sanna och Eve på en fika innan man blir soffpotatis igen :) Fick ett så himla roligt mess av Sanna igår, det stod att jag skulle ringa henne på något konstigt nr så jag ringde såklart. Kom till något som hette "disshjälpen" eller något. Blev lite paff först men fattade sen. Himlans skoj Sanna ;)

Snart börjar nästa lektion, bara två kvar sen slutar jag! Hade så bra sålänge

GodMorgon!

Nu sitter man i skolan igen, känns som att jag bara skriver när jag kommer hit på morgonen. Ska egentligen hålla på med den där förbannade hemsidan men fy och spott va tråkigt! Skriver hellre här :)

Igår efter skolan gick jag hem till Eve och fick lite kaffe i mig, Hedda kom hem efter jobbet också men han åkte nästan direkt igen så fort han och Kim burit ner deras soffa. Den skulle slängas. Jag och Eve bar upp den nya soffan sen va det dags för mig att trava hem till Tunna för att få i mig lite mat. Det blev pennpasta och köttfärssås :) Baguett till med ost :) Efter det tittade vi på DirtyDancing, mys mys. Sen blev det sängen alldeles för sent igen. Så i morse samma visa, too tired to get up! Men tillslut gick det och nu sitter jag som sagt här, fick åka bil hit dessutom, lyx!

Hoppas ni får en trevlig dag!


Mobillös

Japp, upptäckt att man glömt mobilen hemma. Klantarsel! Hatar när jag gör det. Annars tycker jag knappt att jag använder mobilen men just när man glömt det vill man ringa alla! Sitter och har svenska nu, fortf en massa som ska skrivas om reässansen. Åt en min goda sallad på Mingel på lunchen :) sen direkt tillbaka till skolan för matte. Slutar snart, kl 3. Då går jag hem till Eve på en kopp kaffe :) Ska kika på deras nya skinnsoffa också.

Är så himla snuvig! Skulle ju inte förvåna mig om jag gick och blev jättesjuk nu när det är så mkt som ska göras.

Nu blir det Engelska snart, hade fint!

Morgonkaffe

Morgonkaffe är så himla gott! Fick nyss en kopp levererat av Jonas. Sitter i skolan och håller på med handelsfrågor. Efter den här lektionen blir det ner på stan och luncha med några i klassen, idag blir det sallad på Mingel och Bar. Grekisk! Deras sallader är helt klart godast i Gävle enligt mig iaf. Sen blir det tillbaka till skolan för matte och någon till tråkigt lektion. Slutar iallafall inte så sent idag. Blir plugg sen efter skolan, så himla mycket nu på slutet men snart är tvåan över! Känns inge vidare att man hade kunnat tagit studenten nu om man  valt rätt från början men det är ju som det är. I helgen ska iaf alla iväf på studentkryssningen! Utom jag och lilla Frid :( Hehe

Tittade på Jägarna igår iaf! Äntligen, har tjatat och tjatat och igår fick jag som jag ville. Idag blir det nog Grease. Diskuterade igår hur många gången i mitt liv jag egentligen sett den filmen, Grease alltså. MÅSTE ju va över 50 eller nått. kanske upp åt en 100, inte riktigt men nästan ;) Det är iallafall en av världens bästa filmer. Tillsammans med Pretty Woman, Bondfilmerna och DirtyDancing. Inge kul nu ju att Patric i Dirty är sjuk. Hoppas han överlever! Så han kan göra fler kanonfilmer, vad vore världen annars?!

Fortsättning i skolarbetet. Hade så bra!

image8         image9         image11            image12

Måndag

Sitter i skolan igen. Haft en helt ok helg, fest i fredags med sköna tjejer ;D Jag och Frasse tjivades som vanligt men annars så hehe.. Lördagen var det jobb, och sen hem till pappa på käk och film. Skönt att bara ta det lugnt! Igår sov jag ut ordentligt! Jobbet ringde vid 11 men som tur var hörde dom på en gång att jag inte hade någon röst så de förstod att jag inte skulle va någon höjdare att ha där. Har nämligen varit hes ganska länge, och tappat rösten lite från och till, är bättre nu. Sitter i skolan nu som sagt och har nyss varit nere på stan och köpt en ny strandkläning och lunchat med Frid, Eve och Hedda. Trevligt de. Ska skriva ett arbete om Renässansen nu, mindre trevligt!

När jag kommer hem till Tunnan sen ska jag laga mat och bara slappa, kanske måste plugga lite också men det ska då inte blir mycket! Får ta det en annan dag :) Ser fram emot torsdag, för då ska jag på personalfest. Först brännboll och sedan lite smådricka, fast det blir hemskt lugnt för mig eftersom jag ska upp i skolan på fredag.

Nu ska jag fortsätta mitt skrivande, hade så bra!

Besiktning

Sitter och dricker mitt morgon kaffe, fast inte i godan ro. Måste ila iväg till lägenheten alldeles snart och börja flyttstäda! För kl 14:00 är det besiktning på gång. Vet bra att en av persiennerna (vet inte alls hur det stavas) är trasiga, men det är bara slitning eftersom jag inte varit arg eller så när jag dragit upp dem. Flytten igår gick bra iaf, tog inte så lång tid. Efteråt blev det McDonalds med mamma och mormor, och sedan bara slapp på soffan hela kvällen. Måste bara säga att Donkens ChiliChees inte är i närheten av Max!

Ikväll ska jag festa med Johanna och Evelina! Ska bli jätteskoj, va länge sen jag parta med dom ;) Det bär av till Hangloose sen på student fest, jag som inte tar studenten får bara hänga i bakgrunden ;D hehe.. 

Nu är kaffet slut så jag hinner inte skriva mer. Ha en bra dag!

 

Gråa dag

Nu är jag vaken! Ska snart gå över till min lägenhet och börja flytta. Pappa kommer med stora lastbilen, bra med pappor ibland :) Igår hade jag faktiskt ganska trevligt om man tänker på omständigheterna. Ingen annanstans än med tjejerna hade man haft så kul även om man inte va med i själva lekarna ;) Gick bra på jobbet också, förutom att ingen i Gävle tycks veta att på Max tar man undan efter sig! (Det finns soptunnor på varje sida om utgången.)

Mamma kommer nog snart med en termos kaffe, har ju packat ner min snygga kaffebryggare så hon måste ta med. Ska bli himelskt gott! Drack ett sjukt gott kaffe på Helt Enkelt igår också, undrar jag vad dom har för kaffe?! Det MÅSTE jag kolla upp. Kanske kan be Moa fråga, hon som jämt är där ;P

Nu måste jag kila, Ha det så bra!

image7


RSS 2.0