Sista april

Sitter hemma hos Frida nu, har precis varit och ätit en jättegod middag på HeltEnkelt. Ska gå och jobba snart, kl 12.Känns inte så kul just nu, men kommer man igång så blir det säkert bra! Får satsa på nått roligt i helgen ist! Kanske ska till nina och mickes hus på en fest :) Imorn blir det flytt! Får sova fem kvart i timmen när jag väl kommer hem.

Trevlig kväll

Akuten

Ååh vilken trött dag det varit idag.. Va inte i skolan eftersom jag och Tunnan spendrade hela natten, 11 timmar till och med på akuten på Gävle sjukhus. Tunnan var tvungen att bli övervakad eftersom han hade fått en stöt genom kroppen på 250volt! Blev en låång natt!! Så det till att vara hemma från skolan idag.

Nu är jag hos mamma och ska förbereda lite för flytten hem igen. Kl halv 8 ska jag träffa brudarna på Brända för en väldigt välsmakande öl! Längtar redan ;) och kanske en bit mat. Får se hur hungrig jag är. Ska bli mysigt iaf,

Trevligt kväll!

Måndag igen

Nu är helgen slut och det är måndag igen. Har jobbat både fredag eftermiddag, lördag och söndag så det har mest blivit lugnt, i lördagskväll tittade jag bara på Förtrollad och somnade tidigt. Va så himla trött! I Fredags var jag, Angelica, Tunnan, Ture, Angelicas mamma och moster på Bluemoon Bar. Ganska trevligt men jag måste säga att det inte va så bra att vittvinet tog slut nästan det första det gjorde. Annars va kvällen helt ok. Angelicas syster Mia sjöng också, väldigt bra! :P

Nu är det bara en halv vecka i skolan sen blir det ut och käka med brudarna på onsdag sen jobb igen.. Ska flytta nu igen också.. himmel vad jag strular :P

Lite bilder från Fredagen

image3
Jag och Tunnan ;)

image4
Sanna och Sarah va också där ;)

image5
Jag och Angi :)

image6
Mia och de andra duktiga underhållarna!

Helg Helg Helg!

Sitter i skolan nu och har ekenomi lektion. Böjade halv 12 idag, jätteskönt! men det blev inte mycket till sovmorgon ändå eftersom ett par kom och tittade på min lägenhet. De verkade jätteintresserade så jag hoppas att dom vill ha den! Även om det blir lite stressigt att flytta under nästa vecka. Men man slipper ju hyran och kan böjar shoppa med en gång ;D

Nu längtar jag bara tills jag får sluta skolan, hade tänkt att gå hem på en gång och börja göra mig klar inför kvällen. Skulle ha gått hem till Tobias senare och tagit lite och dricka innan vi skulle vidare till Bluemoon bar där det är invingning och Angelicas syster Mia Löfgren ska sjunga! Ändrade planer blev det: Carro ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba 16-20. Var hemskt tveksam men när hon sa att jag kunde sluta halv 8 och göra mig klar på jobbet så gick jag med på det :) Hinner nog ner till stan till runt halv 9, 9 om jag verkligen skyndar mig! Så det blir ju inte så sent iaf. Hopppas jag inte missar allt för mycket av Mias uppträdande!

Imorgon ska jag jobba igen, hoppas att jag inte är allt för trött så jag kan hänga med brudarna ut och fira Frida. Kan ju va med en sväng iaf, fast det brukar ju bli helkvällar! Blir säkert jättebra. På söndag är det PS också så då blir det kanske utgång EN GÅNG till. Fast det gör inte så mkt ;) Får ta den värken på måndag haha.
Ska bli skönt med helg iaf!


Hade så bra!


                                                                                image2


SolLjus

Vaknade i morse av att solen sken in genom fönstret, helt underbart! Förstår inte sånna som blir skitsura och lägger huvudet under täcket, sover vidare och drömmer arga drömmar. När solen lyser förstår man vilken fin dag det kommer bli! Iaf enligt mig ;) Sitter i skolan nu och har haft lunch, drack nyss en mugg kaffe från kaffe maskinen på plan 3. Gott gott!


Hoppas solen håller i sig!! Hade så bra


Hemsida

Sitter just nu inpressad i ett varmt klassrum och jobbar med en hemsida, inte ett dugg kul vill jag lova! Skulle mycket hellre vara ute i solen och mysa men skolan måste ju skötas den med :/ snart lunch iallafall, hela klassen snackar om att käka ute. Jag som är pank får nog nöja mig med en kopp kaffe isf :) Åt lite ägg till frukost så jag klarar mig till i eftermiddag. Sköönt att man snart får lite extra pengar!

Ganska kort dag i skolan idag igen. Har prov sista lektionen i idrottsteori. Efter skolan blir det nog lite fika i solen IGEN. Kan aldrig få nog av sol ju! Ikväll blir det BARA lugnt. Sova tidigt, ska satsa på det iallafal :)

Hade så bra!




Vilken härlig dag!

Haft en jättemysig dag. Gått kortdag i skolan med fika i solen på lunchen :) Efter skolan träffade jag Evelina och Johanna på lite kaffe. Pratade lite om en utomlandsresa dom ska göra och om jag kanske ska hänka på. Får titta över ekonomin men det skulle va grymt kul! Just nu har jag precis ätit pasta och sås och kikat lite på tv.. Snart blir det hem och städa, inget vidare men det måste ju göras det med. Hoppas vädret är lika fint imorgon!

Trevlig kväll!

Ny blogg

Idag har jag skaffat en blogg istället för nogg. Det kanske blir mer skrivet här, för i noggen skrev jag nästan aldrig! Frida säger iallafall att blogg är mycket bättre, så jag litar på henne :) Är i skolan nu och ska snart redovisa en handelsuppgift. Inte nån höjdare dirket men det måste göras.. Inte långt till sommarlovet ju så det är bara att hålla ut! Så himla fint väder ute så det känns nästan som om det är sommar redan nu :)

Igår fick jag veta att den här sommaren ska bli den varmaste på 150år. Helt sjuk! Hoppas att dom som kommit fram till det har rätt! Skulle va jättehärligt med en riktig sommar för en gång skull. Då blir det åka av med båten kan jag lova! Mys ;D

Dags att gå från datorn nu och koncentrera sig lite. Hade bra!

image1 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0