Skitväder

Oj vilket ruttet väder det är! Brukar alltid bli jätteglad när snön kommer men inte om men blåser helt snett! Nä fybubblan!

De senaste dagarna har jag varit hundvakt, varit på praktiken och igår blev det hockey och nån öl. Fick en himla 24timmar flensa i onsdags när jag hade min Tibbe, så mysigt när han är hemma hos mig! Den gick över ganska mkt till dagen efter då jag och Eve var ute på en prommis med Tibbe och Arne :) Var ju fint väder då. Resten av dagen degade jag mest.

I tisdags var Mickis hos mig och kikade på skräckis och åt sallad. Gud va läskig den var! Mickis och jag under samma filt, trodde man skulle dö av skräck haha. Penny Dredful hette den :S Var på praktiken igår, tycker det är kul jag :) På kvällen kom Johan, Johan och Tobbe över och vi kikade på hockey, sen gick grabbarna ut. Väcktes mitt i natten för att titta på snön :)

Nu är jag hos pappsen, vi ska iväg och titta på nya tapeter till honom. Ikväll blir det fest hos Ella och Crille! Hoppas jag mår lite bättre i hals och så :) Imorn är det ju Halloweenparty på schemat också! Fun!!!

Take care

Mysdag

Städade ordentligt i förmiddags, härligt när det blir rent hemma. Gick hem till pappsen sen och tänkte fortsätta städa lite, han sa att han och bror min hade plockat undan så det skulle blir lätt att städa men så var det inte, hehe. Vi ska ta en heldag på fredag ist, städa lite och sen åka och kika på nya tapeter och soffa som han behöver :) Han måste ju ha tips! För mig blev det att titta på Ensam mamma söker avsnitt och hälla i mig kaffe ist :P

Nu sitter jag och tittar på Topmodel, ska gå ut och gå med Mickis sen. Vi ska hyra film sen också och kika på, undrar vilken det blir :)

Imorn blir det upp tidigt, mamma kommer och hämtar sina söderbarn, sen blir det till sjukhuset och lämna blod. Sen hem till sätra och rensa :)

Duscha nu! Have a nice mondaynight


Höstlov

Helgen har varit bra den :) Fredags bara hemma och mysa, skönt att ta det lugnt.Blev ut och käka gott en sväng med pappa förståss och dricka nått glas vin :) Lördag blev en lugn dag för att sen gå hem till Sanna, drack lite öl där med henne och Natasha, Linus var också hemma och spelar lite gitarr. Trevligt med livemusik på förfesten. Vi drog vidare till Hangloose, inge vidare ställe men det funka. kom dit vid 1, trodde dumma som vi var att dom skulle ha öppet längre eftersom man ställde tillbaka klockan men det hade dom såklart inte :) Blev en stund där inne sen hemgång. Var storm ute så det var tur att vi fick en taxi!

Söndagen gick jag ut och åt med mamma och mormor på Tennstopet, perfekt när man varit ute dagen innan! Tog ganska lång tid att få maten men det kan man ju förstå eftersom stället var fullt! Fotboll igår ju. Jag blev bara hemma på kvällen och latade mig, åt ost och kex :) Kikade på 40year old virgin också, hade aldrig sett den faktikt men den var bra :)

Nu är det höstlov och det börjar såklart med lite höststädning hehe :) Ska hem till mamma imorn och rensa ut gamla skolbäcker och annat som hon samlat på sig under åren. Blir nog där stora delar av dagen. Undrar jag vad som händer idag? Ska få i mig lite kaffe nu iaf och städa.

Take care puss

Fredag, fredag..

Härliga fredag! Dagen på praktiken har som vanligt varit jättebra och rolig, dessutom så fick jag jobb idag! Börja under julen :D Kanooon! Blev så himla glad! så ikväll så gick jag pappa och Tunnan ut och firade lite, inte för att dom hängde med på att vi firade mig, men jag tänkte på det haha! Blev lite vin till maten :) Härligt med helg.

Nu sitter jag och lyssnar på ABBA, måste ju se mama mia igen. Var ju ABBA tema på idol också, därför jag började ladda hem lite. Finns ju inga bättre, även fast man inte lyssnar på dem så ofta :) Läckert att dom kommer från Sverige!
Ha en trevlig fredag!




Aaaah!

Varför kan dom inte bara vinna? Såg inte ens slutet på matchen blev så less, och hur många utvisningar hann dom med? Nej,, nu ligger dom inte på topp på min lista igen, kärleken kommer väl tillbaka på lördag när dom spelar igen ;D hehe. Denice, Mandy och lilla Martin var här och gjorde mig sällskap, dom tog med sig pizza, gjode ju inte att jag blev mindre hungrig eftersom jag inte fått i mig någon middag. Längtar till imorn när pappa ska bjuda MIG på pizza :) mmh!

Näe om ett tag blir det sängen, kika lite på tv först bara. Sweet dreams!


Torsdag = Hockey

Mysigt det är med torsdagar iallfall. Var jättepigg i morse och har haft en bra dag på praktiken, så himla kul när det går bra att sälja :) Jag känner mig så himla duktig! Nu är det dags att lära sig att slå in paket ordentligt bara, måste ju kunna det när det blir jul och julhandel :P Kommer väl få stå och slå in paket hela tiden då antar jag.

Nu har jag iallafall städat! skjutit upp det hela veckan men nu är det gjort! Denice och Amanda kommer över och ska kika på hockeyn, härligt att inte se den själv :) Tyvärr är ju Niklas Czarnecki (tränarn) sjuk och ligger på sjukhus. Hoppas att dom klara sig utan honom en match! Blir inte glad om dom förlorar mot Timrå! NEJ inga negativa tankar nu!!

Får se nu om det blir fest på lördag ändå, Natasha kom in idag och påminde mig att jag hade tackat ja till fest med dom. Hon fyller nämligen år så det blir lite mat och dricka och sen ut och skaka rumpan lite.. Aldrig fel det inte :) Hockeyfesten på lördag också ju så det blir nog ett himla drag ute.

Nu ska jag se till att få i mig lite mat och ringa mickis som kom hem från Turkey imorse :) HEJA BRYNÄS



Ryck!

Tänkte lägga in bilder på min halloween outfit idag men telefon helvetet funkar ju inte som den ska , eller så är det datorn men så himla drygt är det!! Fattar inte att man måste ha hjälp med allt.

Näe nu ska jag titta på Bevely hills!

Studentmöte...

Haft ett möte nyss i klassen om studenten, MÅSTE  ju fixa lastbil inna det är för sent och det bara blir pannkaka av allting. Pappa ska köra iallafall :) Men resten... Ja hur blir det? Blir så himla stressad när man inte har koll på allt. Vi har nog iallafall bestämt vart vi ska åka med vår blivande lastbil, mig, Frid, Evelina och Andreas. Och så ska vi vara hos Evelina i hennes hus vid Engeltofta innan balen också! Kommer bli jättebra.

Snart är den här skoldagen slut, ska bara ha lite mer handel nu och sen svenka. Egna arbeten på nästan alla lektioner så himla skönt!

Back to work! Bye


Dags igen...

NU ska jag börja skriva igen, kikar på andras blogg och blir så himla sugen :)

Sitter i skolan nu och är jättetrött! Blev lite sent igår hos Dempa, men man gick fin och nyklippt därifrån och det är ju inte fel :) Blev väldigt nöjd. Tittade på DH och Girls next door också :) Mys mys. Lite irriterad bara att Gabby inte ser så bra ut i nya avsnitten men det  är jag nog inte ensam om tror jag :) Hem sen och direkt i säng, fick ett samtal en timme senare. Inte konstigt att jag är trött!

Idag ska jag nog träffa Evis och sen blir det till att städa, kan verkligen behövas. Har inte ens packat upp sen Sthlmstrippen jag gjorde i söndags så det ska jag se till att göra också. Var på en jättebra kurs i måndags i Sthlm nämligen :) Imorgon är det praktik och inventering, inte så farligt som det kanske låter. Skönt med praktik för då vet man att det är helg snart! Blir nog en ganska lugn helg hoppas jag :)

Nu är det snart dags för Halloween festen också! Ska lägga in en bild på min outfit senare :) Kommer nog blir en väldigt rolig kväll. Får hoppas att man kan hjälpa Eve och Hedda med lite dekoration, tycker det är så himla roligt! Får tjata lite på Eve över kaffet idag :)

Nu ska vi ha Engelska med Halloween tema, börjar komma in i stämmning nu, Halloween är absolut min favvo efter julen förståss :)
Take Care



RSS 2.0