Sminkning

Idag har jag sminkat Eken :) gick jättebra även om jag behövde blev tillrättavisad lite. Men man måste ju för att löra sig. Imorn är det Kundklubbsdag, mkt folk och 20% på valfri vara till alla i Kundklubben, dricka och snacks. Mysigt när man får ta hand om stammisarna lite extra. kommer bli en bra dag :) Vi har ju fått nya skuggor också ;) plus vår sminket, hur kul är inte det?!



Nu ska jag äta sushi, igen... :) Blir nog från Östens Pärla för deras tyckte jag var jättegod! Var uppe hos mormor nu på sjukhuset. Stackarn har åka upp igen. Så jag och mamma gjorde som vanligt, kaffe från cafét och leta mormor :) Hon sa att jag skulle köpa nått till mig själv så betala hon :) Mamma hade nämligen fått en kjol så då tyckte hon att jag också skulle ha nått, måste leta nått imorn! Blir Backyard Babies på kvällen också ju med Eken. FUN!

Nu ska jag åka o köpa mat :) Hade fint!!

Vet inte varför det blev mittstil men.. får vara så nu. Fattar inte vad jag gör för fel men det blir aldrig bra här? haha!

Tisdag

Jobbet idag gick bra, som vanligt det med min Linnea ;D fick massor med bra grejor gjort..

efter jobbet blev det sushi med Mickis, lite chips och dip blev det också :P Och high School musical 3 ;D jäättebra!! Satt nästan och grina där på slutet, sådär glad ska jag också vara när jag går ut ;) Riktigt mysig kväll, Thina var också med, fick se den stora magen. Får hoppas att allt går kanonbra!!

Inge annat jag kommer på att skriva om.. Tror fasiken jag måste läsa lite tidningar och se va som händer i världen. Känns som man är helt off.

Nu är det snart Bigbrother igen :D ska bli kul och se vad dom hittar på idag hehe

Good Night! Puss

Äntligen!

Internet är tillbaka och jag hoppas att det funkar den här gången :)

Gjort massa skoj under helgen även om man bara gått på halvfart efter sjukan. Träffat tjejerna, bowlat, ätit på Helt Enkelt och Brända, firat pappa med smörgååstårta och pressenter. Så himla kul att träffa farmor och farfar för det blir inte så ofta :) Det är väl det jag gjort, plus jobbat...

Igår blev det som sagt Brända med Eken efter jobbet, en stor hamburgare och massa prat om allt möjligt. Eve kommer hem den andra, det är vi jätteglada för :) Tittade på BigBrother från 2003 på kvällen. Vilka idioter men det är ju så himla kul att kolla på ! :P Tänk att det är 6 år sen!! Tiden går så fort :P Kom och tänka på den där låten också med Fronda. Hittade den på youtube men får inte upp den här. Vet inte hur man gör? Får fråga nån som kan sen så jag kan lägga upp sånt.

http://www.youtube.com/watch?v=xxDIIEmoogY Där är adressen iaf tror jag :) om det funkar hehe

Nu snart ska jag iväg till jobbet igen :) efter vet jag inte alls vad som händer men är sugen på nå skoj. Hoppas nån annan är det också :P

Ha en fin dag!! Puss

Jävla skitblogg!

Har fan skrivit två inlägg och båda har försvunnit, hinner inge mer nu får skriva sen om jag har lugnat ner mig.. Jävla skitblogg!!!

USCH!

Såå himla trött på att vara inne, säket ett tecken på att man börjar bli frisk men hostan VILL inte ge sig. Revbenen går i kras snart :S Har en hel del ont i huvudet och kroppen. Tycker synd om Frida LIIITE också men mest om mig eller hur Frid ;) Hur fan lyckas vi med allt? Skulle verkligen ha viljat varit på BodyShop idag, hoppas jag kan imorn. Måste se hur jag mår ikväll.. Hoppas hoppas att jag är bättre :) Blir stenlugnt i helgen iaf! Ska bara fira min gubbstrut till pappa som fyller 50år idag! GRATTIS PAPPS! 

Nu tröck jag på nått så det blev kursiv stil?! får inte bort det, gud va drygt!

Näe nu ska jag kurera mig massor så jag blir frisk till imorn, kanske ta ett bad? Kaffe var ingen höjdare iaf, inte ens det får jag i mig nu, kan ju undra vad det är för fel då?!? hmm..

Ha en bra torsdag!! Puss


Bild sen i lördags ;)

Great Party = Feber

Näe fyattan nu har jag legat inne sen i söndags. Fick feber då, 39,4 som mest :S låg på soffan. flytade mig till sängen och så vidare till nu. Nu sitter jag upp faktiskt, i sängen men ändå! Tog mig upp och hämtade datorn. Måste ju kolla på lite bilder från i lördags. Grym fest förresten! Blev ju lite sjuk där på slutet, satt som ett slakt bara på en stol :P Heregud, det var inte alkoholen utan kylan! Synd iaf. Annars hade man ju kunnat hållt i gång hela natten ;) Hoppas tjejerna blev glad för presenterna har inte hört nått förutom grattis på namnsdagen sms igår :) Typiskt att man ska ligga inne på sin stora namnsdagsdag :(

Just nu tittar jag på Mina favvo GilmoreGirls och väntar på att mamma ska komma hem och ge mig soppa :) måste se till att blir frisk. Plugga hela nästa vecka så att jag kommer ikapp, kanske göra nått kul OM jag hinner mellan allt pluggande. Det är ju såklart Backyard Babies på torsdagen! det ska bli kul :) men det är mer än en vecka dit ju hehe. Näe nu ska jag krypa ner under täcket igen kan inte sluta hosta :( Revbenen går sönder snart!

GRATTIS FRIDA PÅ NAMNSDAGEN!

Take Care Puss


Stupid shoes!

Praktik idag, har gått som smort :) Blev en lunch med Frid och Denice också. Var in på DinSko med Frida och fick lite hjälp med sula till mina nya rosa skor som jag tänkt ha på lördag. Kom hem och de glappar fortf! Jag vet D, skulle ha provat dom i affären :( Får gå dit imorn igen och se vad man kan göra. Går jättebra, bara jag inte går fort. Men jag går ju alltid ganska fort och det är ju inge kul om dom skulle trilla av hela tiden! Hoppas det fixas imorn!

Härligt kallt idag :) Man saknar att vara ute när man är inne på Nian hela dagen. Slutar 1 imorn och då ska det fixas! :) nu är det inte långt kvar, kommer bli en kanonkväll!

Bara hemma mys ikväll ;) hade fint! Puss

Bada bada

Tillbaka i skolan igen, haft två prov på morgonen sen lunch. Nu två lektioner till. Efter skolan nagelfix :) Ska bli skönt!

Igår va jag Eve, Eken, Julia, Emilia och Hedda på badet :) Julia och Emilia är två resp. fyra så det var väldigt roligt, men oj så trött man blev! Skulle klippt mig efteråt men tog chansen att få skjuts hem med mamsen istället. Mysig dag iallafall! men som sagt trött i armarna efter all simning efter barn :) Efter salongen idag ska jag och Frid smita på ett litet uppdrag, sen blir det hem till pappsen. Tidigt i säng ikväll och Bodyshop imorn. Gillar torsdagar! Hoppas bara det blir finare väder!

Fick se lite klipp från modeveckan igår. Min tremänning Karin har gjort en kollektion, jätteskoj att se visningen! ska lägga in en vieo sen, allt var kanon fint! Både jag och mamma tänkte ringa henne och kolla om hon behövde några modeller ;) haha!

Näe nu är det dags att sätta igång med arbetet. Ha en fin dag!


Good morning!

Åh va härligt det är när solen lyser och himlen är blå! Vaknade för inte så länge sen, såå himla skönt att sova ut lite :)

Igår va jag Dempa Mandy och Frid på 7 pounds. Verkligen jättebra men sorglig! Mest på slutet. Blev ett himla snyftade i salongen :) Åt på Östens innan också, Sushi :) Gott gott!

Idag ska jag träffa bästa Eve som är hemma på blixtvisit. åker hem igen på onsdag tyvärr :( Blir nog en hel del kaffe, lång promenad i det fina vädret och sen en fika på stan med Mickis och Eken. Mys dag alltså :) Senare ikväll åker jag nog hem till pappa och städar så jag får det gjort idag, är så mkt annat som ska göras i veckan ojoj! Hur ska vi hinna färdigt med allt?!

-Färdigt med allt till festen
-Klippa håret
-Fixa naglarna hos Camilla
-Köpa färdigt presenter
-Plugga till prov
-Träffa mormor

Dessutom mitt i allt tänkte jag köra en endast "Naturdiet"diet den här veckan. Får se hur det går, brukar inte ha så fin dissiplin på mig själv :)

Näe nu måste jag hoppa in i duschen! Ha det fint!!


Helt klart sevärd!!

Härligt!

Tycker ganska mkt om söndagar ändå, fick en jättefin frukost idag när jag vaknade :) Baguetter, smör, ost, fil, flingor och min favorit dryck Proviva Female. Himla mysigt! Tog en lång härlig dusch efter det och sen har jag mest slappat på soffan. Bara diskat och pulat lite. Mamma kanske kommer förbi och plockar upp mig för en kopp kaffe hos mormor annars blir det till att stanna på soffan tills det är dags för Östens och Bio :) Inte förens 7 de.

Imorn blir en lika skön dag, nämligen studiedag. Enda jag planerat är att gå till pappa med en lampa och städa där lite. Ska nog ta en sväng på stan också och uträtta lite ärenden. Får se hur det blir :) Man kanske sover bort hela dagen vem vet? ;)

Hade fint!

Fiasko!

Jag kan inte förstå hur Eurovisionjuryn kan utse Carolin af Ugglas till final. Brukar kunna se till andras musiksmak och att det kanske går att tycka nått är bra även om jag inte tycker det men den här gången går det verkligen inte att förstå!! Skulle helt klart varit Alcazar och Marie i final tycker jag. Men Scotts och Emilia var ju också bra! Kul att det är igång iallafall! :D

Nu tittar vi på Braveheart på sexan med världens bästa Mel Gibson :) Har aldrig sett den men Mandy säger att den är bra. Får ha på den lite i bakgrunden när vi syr, eller jag tittar mest på. Har ingen direkt fallenhet för nålar och trådar :P

Imorn blir det nog bara mys på dagen och runt 7 blir det mat på Östens Pärla och bio :) Vi ska nog se "Bröllopsduellen". Studiedag på måndag så det får bli hur sent det vill :)
Ha en bra lördagskväll! Puss


Lovely Saturday

Tycker verkligen så mycket om lördagar! absolut när man kommer upp i tid och inte sover bort hela dagen. Ska äta lite frukost nu och smita iväg till jobbet till 12 :)

Har kommit en hel del snö, och dessutom skulle det komma 5-10 till idag om vädret hade rätt igår. Skulle ju va jättemysigt! Då måste man ju se till att åka pulka och skidor ordentligt :) Vem vet, när man kommer ut ur niangrottan idag vid 4 kanske det är snökaos! :D

Blir iaf Melodifestivalen idag! Med Denice och Amanda. Kanske ett glas vin och lite ost? Skulle va trevligt de. Undrar vilka som är med, har ingen koll alls jag? Kanske ska köpa en sån där Melodifestivalbibel idag så man får veta lite

Tyckte absolut inte att Hasse skulle åkt ut innan Kitty igår! Usch!

Have a nice day Puss


Fridaynight

Slitsam dag på jobbet idag, organiserat hela lagret, tagit hand om varor och sminkat för första gången :) allt gick jättebra men det känns i kroppen nu efteråt. Jag och mamma smet upp till mormor en sväng på sjukhuset för att fira henne på namnsdagen. Doris heter hon :) drack lite kaffe och åt en bulle.

Svängde förbi systemet sen släppte mamma av mig hos Denice så nu är jag här. Kvällen bjuder på Let´s Dance och mys :) Jobb imorn 12 till 16 så det blir nog inte allt för sent ändå. Fattar mig inte på det här snöovädret vi fått.

Hade fint puss


Frukost...

Grape till frukost är nog godast tror jag :) helt klart! synd bara att jag inte har mitt kaffe! men det får jag ta på väg ner på stan :) har gjort matlåda och duschat och har ändå en hel timme på mig till jag måste gå! himla skönt när man kan ta det lugnt på morgonen.

Idag blir det praktik enda till sex, men det gör inget. Dagarna går ändå så fort på Body Shop :) Ska förbereda mig för min första sminkning också. Måste nog trän lite mer :P men det ska bli jättekul! Sen blir det nog bara innemys ikväll.

Sushin gjorde succé hos pappa och Micke igår :) Så nu måste jag absolut göra om det!
Tillbaka till frukosten.. Ha en kanondag!


Wednesday Schmenshday

Sen i morse, förstår inte vad det är med onsdagar och svårt att komma upp? Och sen kan jag bara inte stressa heller, utan det blir det vanliga i lugn takt även om jag har hur lite tid som helst på mig, konstigt!

Kom till skolan kvart i 9, samhällsfrågor och kaffe. Efter det på engelskan tittade vi på en jättebra film! "Hotel rwanda" tror jag den hetter, ganska sorglig var den förståss absolut eftersom den är verklighetsbaserad. Handla om ett afrikanskt  krig. Lunch = Sväng på stan, köpte en stor vid tshirt till jeansvästen. Frida en kallender.

Vill bara få slut på skoldagen nu! Smiter nog ner en sväng till på stan i eftermiddag, inhandla en lite pressent. Sen hoppas jag på ett besök på sjukhuset till mormor. Hon har fått en till hjärtinfarkt men det verkade ha gått bra, så jag tänker inte oroa mig för mycket :) Ikväll går jag nog över till brorsan med lite sushileftover. Gjorde ju hur mycket som helst igår! :) Han måste få smaka. Inget annat roligt som händer just nu...

Ha en bra dag!!

"Hotel Rwanda"



Sushi och skor

Vilken härlig dag jag haft! Har tagit tag i lite shopping som måste göras till nästa helg ;) Fått hem mina tre skitsnygga skor från asos, är så kär i allihopa och dom satt kanon! plus att vi fick hem de efterlängtade studentmössorna! Kan det bli bättre?

Gick hem till Denice efter stan och lagade sushi, så himla roligt! och gott såklart! Men himmel vad mätt man blev :) Mandy är också här förstås. Ska kika på den nya filmen med Adam Sandler nu "Bedtimestories" tror jag den hette. Verkar vara så himla rolig! Hoppas verkligen min dag imorn blir precis lika rolig :)

Lite bilder från matlagningen och på skorna
Ha en kanonkväll!













Mössa!

Tänkte göra en ny blogg idag men det gick inte alls att varken ta bort denna blogg eller göra en ny med min mailadress så jag får stanna på den här. Ska iallafall se till att designa om den :) Kanske kan få hjälp med det senare

Idag fick vi våra studentmössor till klassen! Vilken stämmning man kommer in i direkt :P har inte varit taggad alls, men nu kommer de verkligen, kan knappt vänta! Men det är så mycket annat roligt som ska hända innan också. Bara det kan bli vår! Blir ju tyvärr ingen fjällenresa eftersom jag väntar på operationstid och det kan hända när som helst. Kanske inte så snyggt om man sitter uppe i fjällen och dom vill att man ska komma in på återbudstid :) Får vänta med fjällen till nästa år.

Det har hänt så otroligt mycket skoj sen jag skrev senast, blev bara helt otroligt anti datorer ett tag så det blev inget alls skrivande. Men nu får jag se till att komma igång igen för det är ju faktiskt roligt :)

Nu är det bara två lektioner kvar på den här skoldagen, sen blir det en vända på stan och senare upp till Denice :) Vi ska förmodligen laga sushi och kika på Desperate Houswifes, dessutom har vi fått paketet från asos så det blir skoprovning :) Så himla kul med nya grejor!!

RSS 2.0