Mamma, pappa, barn??

Vilka diskutioner vi hade igår, jag, Eve och Mickis. Thina har just fått en liten dotter (passar på att skriva grattis!) och det gjorde att vi satt i några timmar igår och fantiserade. När hur och med vem? Namn m.m. så himla kul att prata om när man tänker efter men gudars inte på länge! :) Vi fick kanske i oss för mkt kaffe? ;) 

När man kom hem blev det soffan och "Ballar av stål", måste nästan vara världens roligaste program? Väntat enda sen vi såg den Engelska versionen och fick reda på att det skulle spelas in även i Sverige. Måndagar 21:55. Helt sjukt, men fasen så roligt!



Sitter i skolan nu, håltimme. Nästan så att man tycker om att vara här nu när det är så kort kvar, mindre än tre månader! Våran lärare GunBritt började prata om hur fin klass vi var igår och att det var så kort tid tills vi inte skulle vara en klass längre och visst börjar man tänka lite på vad som händer efter. kommer ju sakna hela ligan så mkt :) får se till att ses ändå! Måste nog gå och köpa en kopp kaffe till tror jag  :) Sen kanske göra lite nytta?

Have a nice day! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0